16 galna (och roliga) klagomål från resenärer

På semestern vill vi ta det lugnt och njuta av ledigheten, men så händer något oväntat som rubbar vår sinnesro. Här är resenärerna som inte var helt nöjda med semestern.

1. ”På min semester i Goa i Indien blev jag förskräckt när jag fick reda på att nästan alla restauranger serverar curry. Jag gillar inte stark mat.”

2. ”Det borde inte vara tillåtet att sola topless på stranden. Vår semester blev förstörd när min man ägnade hela dagen åt att titta på andra kvinnor.”

3. ”Vi åkte på semester till Spanien och hade stora problem med taxichaufförerna. Alla var spanjorer och pratade spanska.”

4. ”Vi bokade en utflykt till en vattenpark men ingen sa åt oss att ta med badkläder och handduk. Vi tog för givet att det var inkluderat i priset.”

5. ”Det var för mycket sand på stranden. Vi var tvungna att tvätta alla våra saker när vi kom tillbaka till rummet.”

6. ”Vi upptäckte att sanden inte såg ut som i broschyren. I er broschyr ser sanden vit ut, men den var mer åt det gula hållet.”

7. ”Det är lathet från handlarnas sida i Puerto Vallartato att ha stängt på eftermiddagarna. Jag behövde ofta köpa saker när det var ”siesta” — det borde förbjudas.”

8. ”Ingen sa åt oss att det skulle finnas fiskar i vattnet. Barnen blev livrädda.”

9. ”I broschyren stod det att det var ett fullutrustat kök, men det fanns ingen äggskärare i lådorna.”

10. ”Vägen till resorten var gropig och ojämn, så vi kunde inte läsa vår reseguide på bussen till hotellet. På grund av det missade vi många saker som skulle ha gjort vår semester roligare.”

11. ”Det tog oss nio timmar att flyga till England från Jamaica. För amerikanerna tog det bara tre timmar att komma hem. Det känns orättvist.”

12. ”I broschyren stod det: ‘Inga frisörer på hotellet.’ Vi är frisörpraktikanter och tror att de visste det och tog längre tid på sig att ge oss service.”

13. ”Vi tvingades stå i kö utomhus för att vänta på båten och det fanns ingen aircondition.”

14. ”Det är din plikt som guide att informera oss om högljudda och stökiga resenärer innan vi åker.”

15. ”Jag blev biten av en mygga. Det stod inget om att myggor kan bitas i broschyren.”

16. ”Min fästman och jag begärde att få två enkelsängar när vi bokade, men istället fick vi ett rum med extra stor dubbelsäng. Vi håller er ansvariga och vill bli ersatta eftersom jag blev gravid. Det hade aldrig hänt om ni hade gett oss det rum vi bokade från början.”

Vad irriterar dig på semestern? Lämna gärna en kommentar!

 

 

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..