Allt går åt skogen när hon ska sprida mammans aska

När det kommer till viktiga stunder i livet kan tillfället när du ska sprida askan efter en nära anhörig vara det viktigaste.

 

 

Men för Liz Hopson går inget rätt när hon står på en bro i Newcastle i England och ska sprida askan efter sin kära mamma. Istället för ett stilla avsked där askan sakta ringlar ner i vattnet sveps den med av en vindpust och blåser rakt upp i ansiktet på henne. Askbitar landar också på en järnbalk bredvid bron istället för att blåsa ner i vattnet.

Det är respektlöst! Säg inte så !” utbrister Hopkins medan mannen bakom kameran viker sig av skratt och berättar att hon nu måste” borsta bort henne” från sidan av bron.

Det är inte ens roligt,” säger Liz och försöker hålla sig lugn. ”Det här är hemskt!

Filmen lades ut på Youtube av Liz dotter Lauren och enligt Lauren var det hennes mormors sätt att få ”sista skrattet”.

Lauren och hennes mamma bor i USA, men i april 2017 spenderade de tid med att bila runt i England för att sprida sin mormors aska på platser som var speciella för henne.

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..