Bruden bryter ihop när mannen gör entré

När Becky Turner, 40 , skulle gifta sig fick hon en chock. Blivande maken Kelly ordnade tidernas bästa överraskning som lämnar alla på bröllopet mållösa.

När Kelly och Becky Turner skulle knyta hymnens band den 8 juli hade paret reserverat en speciell plats längst fram. Platsen var tillägnad Kelly och Beckys son Tristan som gick bort 2015, blott 19 år gammal.

Plats reserverad åt Triston. Foto: Amber Lanphier

Precis när prästen ska förklara Kelly och Becky för man och hustru, avbryter Kelly vigseln, vänder sig mot gästerna och berättar något hjärtskärande:

”Ni vet att vi har reserverat en plats åt vår son Tristan som inte kan vara med oss här idag. Men han är med oss i våra tankar. Det många kanske inte vet är att Tristan var en organdonator. Det var hans eget beslut. Tack vare det beslutet det har vi fått träffa många fantastiska människor.

En ung man som fick hans hjärta är här idag och det är inte mer än rätt att han är vår sjätte marskalk. Så Jacob, vill du vara snäll och ställa dig med oss?”

"I knew about this surprise but nothing prepares you for the beauty of this moment. I met a man named Jacob Kilby…

Publicerat av Love What Matters den 9 juli 2017

Med tårar i ögonen ser Becky hur Jacob kommer gående mot henne och då brister det totalt.

När Kelly berättade att Jacob var här tappade jag hakan, jag trodde inte att det var sant! Jag tjöt som ett barn, hoppade upp och ned och ville bara krama om honom”.

Det var helt klart den bästa presenten. Den bästa överraskningen någonsin! Tack för att du tar hand om Tristans hjärta. Tack för att du finns!”, skrev Becky på Facebook efter bröllopet.

Att överraskningen Kelly planerat i månader föll väl ut vittnar de hundratals bilder tagna av fotografen Amber Lanphier om.

En present eller något jag hade köpt i affären är inte hennes stil så jag funderade på vad jag skulle kunna ge henne för att göra dagen ännu mer speciell”.

Att träffa Jacob var den bästa gåvan Kelly kunde komma på. Och vi kan inte annat än att hålla med.

Se det känslosamma klippet när Becky ser Jacob för första gången här:

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..