Därför kan Sverige förlora VM-finalen

Det är dags för regerande mästarna Sverige att ta sig an Schweiz i VM-finalen. En match många på förhand hade sett som vunnen, men finalmotståndets försvar är definitivt inte lika ihåligt som den välkända Schweizerosten.

JUST NU: Spela smart – och helt utan omsättningskrav – på matchen mellan Sverige-Schweiz i VM. Lägg ett spel för 500 kr på Sverige och vinn 625 kr, eller få dina 500 kr tillbaka om Sverige förlorar!

Efter 6-0 seger mot USA i semifinalen är det dags för Rikard Grönborgs Tre Kronor att ta sig an VM:s överraskning Schweiz. På förhand hade den här finalen knappast väckt några frågetecken om slutsegrare bland experterna, men Schweiz har under slutspelet slagit ut klassmotståndare som både Finland och Kanada. Laget har visat en fantastisk karaktär i försvarsspelet och har bara släppt in 4 mål i slutspelet. Det saknas heller inte NHL-rutin i den Schweiziska truppen där nyckelspelarna Roman Josi och Kevin Fiala kan bära laget hela vägen fram till ett VM-guld. Räkna också med att målvakten Leonardo Genoni kommer att vara en absolut avgörande faktor om landet ska lyckas matcha Sverige i finalen. 

Sist länderna möttes i VM-final var 2013, en match Sverige vann med 5-1. I år lär Schweizarna vara mer än sugna på revansch och på att bärga landets första VM-guld någonsin. Med ovan nämnda stjärnor kan det bli verklighet.

Inför nedsläpp gör sig Mr Green redo att dela ut miljoner till svenska spelare vid slutsignalen! Just nu kan alla nya spelare satsa 500 kr på Sverige och casha in 625 kr om Tre Kronor står som segrare. Alla vinster är omsättningsfria och med Mr Greens expressutbetalning har dina pengar på banken inom 5 minuter. Skulle Sverige istället förlora efter fulltid får du insatsen på 500 kr tillbaka på ditt konto senast på måndag!

JUST NU: Spela smart – och helt utan omsättningskrav – på matchen mellan Sverige-Schweiz i VM. Lägg ett spel för 500 kr på Sverige och vinn 625 kr, eller få dina 500 kr tillbaka om Sverige förlorar!

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..