Här är de 5 största stjärnorna som missar årets VM

Med VM i Ryssland runt hörnet spekulerar hela världen kring vilken spelare som kommer att bli mästerskapets stora konung. Vi på NewzOut Sport har istället tittat närmare på de spelare som garanterat inte kommer att bli det.

ANNONS: Få bäst odds på fotboll hos Mr Green! Nya kunder får dessutom 100 procent bonus utan omsättningskrav just nu!

Årets VM spelas utan stornationer som Italien, Holland, Chile med flera, och det betyder ett stjärnfall som sällan skådats vid stora mästerskap. Storstjärnor som Dzeko, Mkhitaryan, Vidal och Bonucci får istället följa VM från åskådarplats, men de kan åtminstone trösta sig med att de är i gott sällskap utanför plan. Här är nämligen de fem största stjärnorna som missar VM 2018 i Ryssland:

Foto: Maxisport / Shutterstock.com

5. Karim Benzema
Med 27 landslagsmål på 81 spelade matcher är Benzema en av Frankrikes tio farligaste målskyttar genom tiderna, men det hindrar inte förbundskaptenen Didier Deschamps från att lämna honom utanför truppen ännu en gång. Senast missade Benzema EM i sin hemnation Frankrike, och det tycks inte bli någon ändring till VM i Ryssland trots att hans landslag lyckats ta sig hela vägen till slutspelen. Anledningen är istället att Karim Benzema har varit inblandad i både en sexskandal såväl som en utpressningshärva mot förre lagkamraten Mathieu Valbuena.

Foto: AGIF / Shutterstock.com

4. Arjen Robben
Efter att Holland missat VM-slutspelet meddelade Arjen Robben att det var dags att hänga landslagsskorna på hyllan och fokusera på klubblaget istället. Tre spelade VM och en silvermedalj efter VM 2010-finalen mot Spanien blir Robbens facit från VM-fotbollen.

Foto: cristiano barni / Shutterstock.com

ANNONS: Få bäst odds på fotboll hos Mr Green! Nya kunder får dessutom 100 procent bonus utan omsättningskrav just nu!

3. Gianluigi Buffon
Efter ett VM-guld 2006 och totalt fem VM-turneringar, varav han spelat i fyra, blev det till slut stopp för den evigt unge Buffon. Italien blev utslaget av självaste Sverige i playoffen, och Buffon, som meddelade att matchen därmed också blev hans sista framträdande för Gli Azzurri, fick tillsammans med hela det Italienska landslaget snällt lämna plats åt det hungriga blågula landslaget istället. Med tanke på Buffons facit får man ändå anta att den italienska målvaktslegenden trots allt kommer att se tillbaka på sin karriär med ett leende på läpparna.

Foto: CosminIftode / Shutterstock.com

2. Gareth Bale
Efter ett imponerande EM-slutspel skulle få blivit förvånade av att se Bale och hans Wales i VM-slutspelet, men så blev det inte. Laget som tog sig hela vägen till semifinal i EM 2016 lyckades inte nå hela vägen till Ryssland. En skadad och maktlös Bale fick istället titta på från läktaren när Wales föll mot Irland, och vi var nog flera som gärna hade sett de ettriga Walesarna spela ännu ett mästerskap.

Foto: Rnoid / Shutterstock.com

1. Alexis Sanchez
Efter att Peru i sista stund kvitterat mot Colombia stod det klart att ett av världens mest fotbollstokiga nationer, Chile, inte kommer att spela i VM 2018. Fotbollsfans över hela världen går därmed också miste om att se Manchester Uniteds storstjärna Alexis Sanchez i Ryssland.

Foto: katatonia82 / Shutterstock.com

Bubblare: Zlatan Ibrahimovic
Hela 62 landslagsmål på 114 matcher och det största svenska fotbollsundret genom alla tider. Även de som inte ville se Zlatan i VM ville egentligen se Zlatan i VM. Det perfekta slutet på fotbollssagan – Zlatan som tar sig tillbaka efter sin skada och avslutar karriären med ett sista stort mästerskap. Så blir det dock inte, utan Zlatan kommer att – precis som oss andra – följa VM-fotbollen från läktaren eller TV’n.

ANNONS: Få bäst odds på fotboll hos Mr Green! Nya kunder får dessutom 100 procent bonus utan omsättningskrav just nu!

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..