Matchade på Tinder och skrev i 3 år. Nu har paret äntligen mötts

Minns du 22-årige Josh Avsec och 21-årige Michelle Arendas som matchade på Tinder, skrev till varandra i 3 år men som aldrig träffades? Nu har paret träffats för första gången, och det skedde framför miljontals tv-tittare.

Josh Avsec och Michelle Arendas matchade på Tinder 2014. Foto: Tinder

För två veckor sedan skrev vi på NewzOut om Josh Avsec och Michelle Arendas som Matchade och skrev i 3 år utan att träffas. Då fick Tinder nog.

Tinder tog saken i egna händer och bestämde sig för att skicka de båda collegestudenterna på en dejt.
Josh och Michelle enades om en dejt på Hawaii i augusti, men med hjälp av morgonprogrammet Good Morning America behövde paret inte vänta in resan för att ses för första gången.

Michelle och Josh på Good Morning America 26 juli. Foto: Youtube

I programmet placeras Josh och Michelle på varsin stol med en skärm mellan sig och får svara på frågor som ”beskriv din perfekta dejt”, ”vilken sång sjunger du alltid på en karaokebar”, ”vilken skräpmat äter du helst” och ”nämn din favoritserie”.

När programledarna konstaterar att de är som gjorda för varandra baserat på svaren de ger, är det dags för de två studenterna att kliva fram bakom skärmen och se varandra för första gången.

Hur mötet går kan du se i klippet:

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..