Mystiska detaljen avslöjar – därför vinner Liverpool finalen i Champions League

Blir det tredje guldet i rad för Real Madrid eller sätter Liverpool stopp för segersviten på lördag? Här är allt du behöver veta inför matchen, och lite statistisk kuriosa som förklarar varför Liverpool kanske bör vara favoriter.

JUST NU: Lägg ditt spel på finalen hos Mr Green – få dubblad vinst utan omsättningskrav!

Det är upplagt för en högdramatisk final på NSC Olimpiyskiy när regerande mästarna Real Madrid ställs mot Liverpool i vad som lär bli säsongens tuffaste match. Ska man dock vara vidskeplig och leta mystiska samband så kan man inte låta bli att dra paralleller till tidigare år då Liverpool har vunnit. När laget vann turneringen 1981, samt 2005 gifte sig en engelsk prins under samma år. Med tanke på det alldeles färska bröllopet i engelska kungahuset har många röda fans fått extra anledning att tro på sitt lag på lördag. Skadeläget i Liverpool ser också ljusare ut efter att både Emre Can och James Milner är tillbaka i träning.

Lagen och vidskeplighet i all ära men den stora striden kommer sannolikt handla om den mellan Liverpools målkanon Mohamed Salah och den största målskytten genom tiderna i Champions League – Cristiano Ronaldo. Båda är också potentiella kandidater till att vinna Ballon d’Or.

Målglada Liverpool har sprutat in flest mål av alla lag i CL i år, hela 40 stycken, och väckt hoppet hos sina fans om en ny storhetstid i Europa med sitt snabba anfallsspel. På lördag får de chansen att återigen kliva upp på tronen som Europas nummer ett. Att Real kliver in i matchen som förhandsfavoriter är inget problem för Liverpool som är vana underdogs. För Reals räkning kan de bli historiska genom att lyfta CL-pokalen för en tredje gång i rad, och i uppladdningen har man kunnat utläsa att detta är något som verkligen motiverar Ronaldo.

Inför finalen har Mr Green laddat upp med höga odds på Real-Liverpool och erbjuder 100 % vinstbonus till alla nya kunder! Det innebär att när du spelar för minst 200 kr på Real (odds 2.18) vinner du 672 kr om Madrid-laget segrar eller 1040 kr om du satsar 200 kr på Liverpool (odds 3.10) och “the reds” vinner. Så hämta din välkomstbonus redan idag och spela smart – och helt utan omsättningskrav – hos Mr Green!

JUST NU: Lägg ditt spel på finalen hos Mr Green – få dubblad vinst utan omsättningskrav!

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..