Nya skönhetstrenden: Highlighter för underlivet

En produkt som förbättrar huden och döljer skönhetsfel. Det har i dagarna kommit ut på den skandinaviska marknaden. Men det är inte innehållet i tuben som väckt uppmärksamhet, snarare var innehållet ska placeras. 

I serien som det danska företaget The Perfect V tagit fram ingår förutom highlighter, även duschkräm, serum, fuktkräm och doftspray. Med ingredienser som bland annat fläder, vitamin E, rosenvatten, hjortron och blåbär ska kvinnors underliv få en fräschare doft och ett yngre utseende.

Highlightern blir din för 449 kronor. Foto: Theperfectv.com

På företagets hemsida skriver man att ”vi vaxar det, rakar det, piercar det, tatuerar det, bleker det, figurklipper det – och till och med solar det, och trots allt det här förväntar vi oss att det ska hålla sig snyggt? Den ömtåliga huden i ansiktet och dekolletaget behöver vård dag som natt efter att ha utsatts för mindre hårdhänta tag, men när det kommer till vår ”V” — glöm det. Tills nu…”

På hemsidan framgår det även att produkterna sätter lite extra prydlighet på V (V som i Vagina). De ska också förnya och förbättra huden, vilket gör att underlivet upplevs mer ungdomligt och fräscht samt att highlightern ljusar upp och döljer skönhetsfel.

I skönhetsserien, som ska användas dagligen, ingår åtta produkter och priset varierar mellan 384 – 642 svenska kronor.

Produkterna finns redan tillgängliga för skandinaviska konsumenter, men börjar säljas världen över från och med den 27 juli.

Vad tycker du? Skönhetshiss eller skönhetsdiss?
Dela gärna artikeln med alla du känner!

Den 26 maj är det dags för final i Champions League. Förutom äran och en snuskigt stor summa pengar får vinnande lag höja pokalen alla fotbollsfantaster bara kan drömma om. Men visste du att..